Pages

Saturday, March 26, 2011

Azam baru

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
"alah, bukannya straight A's pun"
"5 A je? nape sikit je .."
"tu la, x blaja betul-betul. Tengok kawan tu. dapat straight A's.bangga mak ayah dia"
Kritikan manusia.. Dengar je lah kan? Tapi ana tak berapa nak kisah pun. Bagi ana apa yang akan berlaku lepas ni lagi penting. Biarlah masa yang dah lepas tu pergi. Menyesal tu memanglah ada. Tipu la kalau tak ada rasa kesal langsung. Aim ana lepas ni agak tinggi,so kena kerja keras. Maybe ada yang akan kata

"Mampu ker??"
Tapi biarkanlah apa yang orang nak kata. Pedulikan aje. Yang penting dah baiki niat Lillahi Ta'ala. Bukan mudah untuk pastikan semua yang kita rancang berhasil.

sape kate senang?? hehe..


Alhamdulillah, Allah kurniakan beberapa insan sebagai inspirasi untuk ana. Syukur sangat. Sayang my akhowat fillah~ One day, we will meet each other, insyaAllah. (kak,cepatlah balik Malaysia.. =))

Kalau ada rezeki,insyaAllah ana akan kongsikan pengalaman ana bila ana sambung pengajian nanti di blog ni. Manalah tahu,kot2 boleh dijadikan panduan untuk sesiapa dalam mengharungi ujian hidup di dunia sementara ni,insyaAllah.

Just try to reach our goals. If you fail to plan, you plan to fail. try our best! Ok?!! :)


We just have to try to reach it. Don't forget to pray to Allah always.

Wassalam. :)

No comments:

Post a Comment