Pages

Saturday, April 16, 2011

Sekadar luahan.. edisi -- Tak nak Tido!! :P

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

kali ni saje je suka suki nak tulis kat sini.. Kalau nak baca, silakan. Tak nak baca, tak ape.. :)

Sekarang pukul 12.++ pagi. Ana malas nak tidur. Mata ni memang dah berat.. Tapi mood tidur langsung tak ada. Maaflah kalau ada yang akan cakap..

" xde point la post benda macam ni. gi la tido.. "

then maybe ana akan jawab, 

" taw xpe.. tapi ana tak nak tido.. -_- "

huhu.. Tak nak tido.. (masalah gler penulis ni..)

Jom nak cerita pasal hari ni... Pagi tadi, pergi breakfast kat McDonald kajang.. okay, memang pelik sbb ummi sanggup drive dari beranang ke kajang semata-mata nak makan McD.. Tak ape lah.. ummi nak sgt gi sana.. then, balik tu pergi cari english class..(nak blaja communication skills..) cari2, jumpa pun.. ok la, class 3 kali seminggu.. 

then balik rumah, buat sesi bimbingan & kaunseling pada adik yang pertama bg semangat sbb dia nak PMR tahun depan.. okay, xkesah sgt la psl tu. xnak cter banyak.. then, bukak fail lukisan, walaupun hati ini terluka akibat scanner yang ditunggu-tunggu tapi xkunjung tiba, ana kuatkan semangat untuk melukis (ayat yang sungguh dramatic..cam teruk sgt je..)

akibat semangat yang pudar macam baju kaler pelangi yang terkena clorox, (pudar la warnanye kan?) hasilnye jadi macam ni.. how sad..

-okay, agak tak lawa.. akibat patah semangat.. huhu-

Then, petangnya hujan lebat gler.. tutupla laptop+internet.. malamnya, baca buku skit, tengok berita, makan malam tengok national geographic channel, dan akhirnya.... here I am.. depan laptop, dengan tak nak tidonye, dengan bosannye, aduh, buang masa pulak, okay, cukup la ni.. :)

tQ because sudi membaca post yang bosan ini.. huuhu.. :D

Wassalam  :D

No comments:

Post a Comment