Pages

Tuesday, December 17, 2013

Final mood on

Assalamu'alaikum:)

Wah. Final exam is aroud the corner. Berdebar rasanya. Waktu macam ni la yang paling best. Masing-masing dah mula say no to movie, games, shopping, vacation dan yang sewaktu dengannya. Saya? Haha. Say hi to nescafe. Erk. ^^"

Dalam kesibukkan buat latihan, baca nota, hafal fakta dan sebagainya, jangan diabaikan apa yang utama. Ibadah semua tu jangan tiba2 descending pula. Sayang 1000 kali sayang lah kalau macam tu. Takut tak berkat ja. Ingat, ilmu akademik ni pun ilmu Allah. Kalau Dia nak bagi, pasti dipermudah. Kalau kita buat sombong dan kerek dengan pemilik ilmu tu, jaga2, takut apa yang kita study tu akan jadi sia-sia pula.

Salam imtihan.

Ma'a taufiq wa najah semua! :)

No comments:

Post a Comment