Pages

Saturday, December 14, 2013

Its going to be the end of 2013

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم :)

As time passes by. Its alredy the end of year. Cepat sungguh masa berlalu. Ibarat air yang mengalir deras dari paip. Sampai masa, tangki pun kosong. Air dah tak keluar. Tukar tangki lain.

Selama ni kita menjalani hidup dalam tahun ni, 2013 ni, banyak mana perkara baik yang kita lakukan dan banyak mana perkara nakal/jahat yg kita dah buat?

Imbas masa lalu sekejap.

Fuhh. Macam banyak benda jahat ja. :'(

Dalam kesibukkan manjadi seorang pelajar muslim, kadang-kadang ada waktu kita terleka dan tenggelam dalam kesibukkan. Katanya nak jadi pelajar muslim. But at the end of the day, kita hanya berlumba-lumba menjadi seorang pelajar saja. Yang muslim tu? Well. Mcm terbiar kita lakukan.

Reflect ourself.

And I feels teribly horible. (Amek. Hiperbola)

May 2014 be the platform for us to be a better person for good. :)

السلام عليكم..

No comments:

Post a Comment