Pages

Friday, August 5, 2016

Men-dewasakan diri dengan tak bloging konon

Assalamualaikum.

Kesian blog ni, kena tinggal lama. Tiba-tiba malam ni ntah kenapa, rasa teringin sangat nak update blog. Angin apa ntah datang ni. Haha.

Tadi saja-saja la tengok peers lama-lama punya blog. Tengok dalam blogger dashboard je. So bukan saya sorang je yang dah tenggelam timbul dalam dunia blog ni. Ramai juga. Tapi still ada la kawan lama yang gigih update blog dia walau post ciput je. Okay la tu. dari saya ni.

*senyum kambing*

Saya rasa laa kan, mungkin sebab sekarang ada facebook, twitter, instagram dan sewaktu dengannya. Sebab apa, social media yang macam ni lebih mudah diakses dari smartphone. Mereka ada apps yang membolehkan pengguna download dan terima notification untuk sebarang update. Lagipun, FB, twitter dan lain-lain tu lebih ramai pengguna. People tends to socialize kan dalam zaman sekarang ni. No wonder la.

Kalau saya..

FB tak aktif.. Twitter xda.. Instagram pun duk scroll-scroll je. Tak banyak sangat update macam certain people.

So kenapa tak update blog juga ea?

Generally sebab malas. Tu je. Ahaha.

Ok bai.

Dah tak da benda nak cerita.

Nanti ada idea kita story-story lagi ye.


Tata~


Aqilah Hasmizi,
Selangor, Malaysia.

No comments:

Post a Comment